Kereta Sewa Gombak

Urusan kereta sewa menjadi lebih senang dan menjimatkan masa dengan adanya laman web www.keretasewagombak.iklanbiz.com. Pemilik bisnes kereta sewa di Gombak khususnya  boleh menawarkan servis delivery kereta sewa ke tempat client atau melakukan aktiviti hantar & ambil pelanggan kereta sewa bagi memudahkan mereka memudahkan mereka untuk berurusan dengan kita. Oleh itu bagi para pelanggan yang inginkan servis kereta sewa seperti itu, mereka bolehlah menghubungi Kereta Sewa Gombak iaitu sebahagian daripada rakaniaga Ansar Hikmah Car Rental seperti yang tertera di laman website seperti diatas.

Ansar Hikmah Car Rental, merupakan antara jenama yang tidak asing lagi dalam dunia bisnes kereta sewa di sekitar Lembah Klang. Misi utama kami adalah untuk memberikan servis kereta sewa pada kadar harga murah, berkualiti dan dipercayai ramai khusus bagi penduduk di sekitar Gombak.

Kereta Sewa Gombak

Perkhidmatan Kereta Sewa Gombak (Sedan) Hanya Serendah RM200 Per Hari

Ya, inilah harga kereta sewa Ansar Hikmah Car Rental yang ditawarkan. Harga sewa kereta Honda City 1.8 Auto serendah RM200 sehari bagi warga penduduk Gombak sekiranya mereka menyewa untuk tempoh 1hari keatas. Lebih lama tempoh sewa, lagi banyak rebate yang diberikan kepada pelanggan kereta sewa gombak. Antara kereta sewa kompak paling laku keras adalah Honda City Auto. Rata-rata pelanggan kereta sewa memilih model kereta ini adalah disebabkan ianya bersaiz sedan @ muat untuk 4-5orang disamping penggunaan petrol yang menjimatkan.

Harga kereta sewa berlainan mengikut jenis seperti kompak, sedan, kenderaan pelbagai guna dan juga van. Walaupun harga kereta sewa yang ditawarkan adalah murah dan berpatutan, namun di Ansar Hikmah Car Rental kami masih mengutamakan servis berkualiti bagi pelanggan kereta sewa kami. Jadi bagi pelanggan baru diluar sana yang mencari kereta sewa berkualiti di sekitar Gombak, bolehlah menghubungi kami bagi mendapatkan pakej-pakej kereta sewa yang menarik dan berkualiti.

Perkhidmatan Kereta Sewa Gombak Hanya Serendah RM50 Per Hari

Pakej-Pakej Menarik Kereta Sewa Gombak

Setiap pengusaha kereta sewa pasti mempunyai pakej-pakej kereta sewa yang tersendiri bagi menghargai para pelanggan mereka. Pakej-pakej yang ditawarkan adalah berbeza mengikut kemampuan yang ada pada pengusaha kereta sewa tersebut. Antara pakej kereta sewa yang selalu diberikan adalah ketika menjelang hari raya puasa mahupun hari raya haji. Kebiasaanya pada ketika musim perayaan itu, pengusaha kereta sewa akan meletakkan syarat minimum sewa seperti 7hari wajib dan akan disertakan sekali hari-hari yang percuma, dan ianya bergantung kepada budi bicara pengusaha kereta sewa itu sendiri.

Seperti kereta sewa gombak pakej kereta sewa ketika musim perayaan hari raya puasa, minimum sewa adalah 7hari dan akan disertakan sekali 3hari percuma, menjadikan ianya total 10hari. Ini sedikit sebanyak akan membuat para pelanggan kereta sewa itu sendiri berasa gembira dengan pakej kereta sewa yang ditawarkan.

Pakej-Pakej Menarik Kereta Sewa Gombak

Perkhidmatan Kereta Sewa Gombak Pandu Sendiri

Syarikat kami menawarkan perkhidmatan pakej kereta sewa pandu sendiri kepada orang ramai diluar sana khususnya bagi warga Gombak dan sekitar kawasannya. Bagi pelanggan yang inginkan perkhidmatan pemandu peribadi, mereka boleh memilih pakej-pakej yang ditawarkan mengikut kesesuaian dan bajet masing-masing. Ada antara pelanggan kereta sewa yang memilih pakej penuh dan ada juga yang memilih mengikut jam.

Kami di Ansar Hikmah Car Rental akan cuba sedaya upaya untuk memenuhi kehendak pelanggan kereta sewa kami bagi memastikan segala kehendak dan kemahuan para pelanggan kereta sewa kami. Pakej perkhidmatan kereta sewa gombak pandu sendiri ini terbuka kepada orang awam, pekerja swasta mahupun kakitangan awam, jabatan-jabatan kerajaan, syarikat korporat dan sebagainya. Bagi mereka yang berminat, bolehlah melayari laman web www.keretasewagombak.iklanbiz.com ataupun terus berhubung dengan krew kami.

Kadar Harga Sewa Kereta Gombak Antara Yang Terendah Di Pasaran

Selain kadar sewa serendah RM60 sehari bagi kereta sewa Axia auto bagi tempoh 1bulan keatas, kami juga mempunyai pelbagai  jenis kenderaan, sesuai dengan bajet anda diluar sana. Sekiranya kereta sewa yang dikehendak itu tiada dalam list kereta sewa kami, kami akan bekerjasama dengan lain-lain pengusaha kereta sewa gombak sekitar untuk membawa masuk kereta sewa yang diingini demi kepuasan para pelanggan kami.

Bagi mereka diluar sana yang berhajat untuk memandu kereta idaman mereka, silalah rujuk kepada harga kereta sewa yang telah disediakan bagi memudahkan anda di luar sana. Kami memberi jaminan harga kereta sewa yang dipaparkan adalah antara yang terendah di pasaran sekitar area Gombak. Anda juga tidak perlu risau akan bilangan kuantiti kereta sewa kami kerana kami mempunyai jalinan hubungan kerjasama yang baik dengan lain-lain pengusaha kereta sewa di sekitar Gombak dan lain-lain area di Selangor. Seperti contoh, kami mempunyai jalinan kerjasama dengan Kereta Sewa Shah Alam, Kereta Sewa Puchong dan lain-lain lagi.

Pengiklanan Google Marketing Untuk Team Kereta Sewa Gombak

Kali ini, DNZ Advertising telah diberikan amanah serta tanggungjawab untuk menguruskan plan pemasaran kereta sewa bagi rakaniaga Ansar Hikmah Car Rental untuk area Gombak dan juga sekitar kawasannya. Ini adalah kerana sudah terdapat ramai pengusaha kereta sewa di semenanjung Malaysia termasuk juga Sabah sudah menggunakan khidmat pengiklanan Google Marketing.

Teknik pemasaran menerusi Google Marketing ini merupakan satu teknik yang terlatest pada masa kini kerana ia menggunakan ke semua platform Google seperti Google Search, Google Maps, Google Image dan pelbagai jenis lagi. Ke semua platform ini lebih dikenali sebagai Google Search Network.

Oleh itu, sejajar dengan perkembangan teknologi dan data Internet, team Kereta Sewa Gombak merasakan begitu pentingnyapengiklanan Google Marketing ini bagi memastikan agar warga penduduk di kawasan Gombak tahu akan kewujudan bisnes kereta sewa ini di kawasan sekitar dengan penempatan mereka. Jadi mereka tidak perlu bersusah payah untuk keluar kawasan bagi mendapatkan kereta sewa.

Pengiklanan Google Marketing Untuk Team Kereta Sewa Gombak

Online Dan Offline Marketing Bagi Bisnes Kereta Sewa Gombak

Selain menggunakan pelan pemasaran Google Marketing untuk target market area Gombak, pemasaran bisnes kereta sewa melalui online & offline perlu demi meningkatkan lagi jualan ataupun sales mahupun keuntungan untuk perniagaan kereta sewa. Melalui online marketing, para pengusaha kereta sewa bolehmanggunakan medium media social, contoh Insta, FB, group whatsapp & telegram dan sebagainya. Sekiranya mereka mempunyai bajet yang besar, penggunaan pengiklanan melalui rangkaian TV dan radio mampu memberi margin keuntungan serta pulangan yang besar.

Selain itu, membangunkan laman website & blog bisnes kereta sewa gombak juga mampu menarik para pelanggan yang datang dari Internet, Google mahupun forum-forum yang ada di alam maya. Manakala penggunaan offline marketing, ia lebih tertumpu pengiklananyang berbentuk fizikal seperti penggunaan banner bunting, kertas mahupun iklan poster, bisnes kad dan sebagainya.

Online Dan Offline Marketing Bagi Bisnes Kereta Sewa Gombak

Tempat-Tempat Menarik Pilihan Pelanggan Kereta Sewa Gombak

Bagi para pelanggan kereta sewa Gombak yang datang dari luar Selangor mahupun KL, yang sukakan akan percutian yang menarik, mereka bolehlah datang ke sekitar area Gombak melawati beberapa kawasan yang menarik, antaranya adalah seperti dibawah:

  1. Zoo Negara
  2. Forest Research Institute Of Malaysia (FRIM)
  3. Batu Caves
  4. Gua Damai Extreme Park
  5. Hutan Lipur Bukit Lagong
  6. Air Terjun Hutan Lipur Sungai Tua
  7. Air Terjun Hutan Lipur Kanching
  8. Tasik Biru Kundang
  9. Taman Rimba Komenwel
  10. Muzium Orang Asli
Tempat-Tempat Menarik Pilihan Pelanggan Kereta Sewa Gombak

Tempahan Booking Melalui Website Kereta Sewa Gombak

Sebarang booking / tempahan kereta sewa boleh dilakukan menerusi laman rasmi website rakaniaga Ansar Hikmah Car Rental iaitu, www.keretasewagombak.iklanbiz.com ataupun menerusi applikasi Whatsapp. No. telepon juga disediakan bagi mereka yang ingin membuat tempahan secara terus. Pelanggan kereta sewa yang datang terus / walk-in ke pejabat pun kami terima asalkan cukup semua dokumen kereta sewa.

Bagi mereka yang membuat carian Google Search, mereka boleh mendapati link laman web rakaniaga Ansar Hikmah Car Rental di carian 1st page Google bagi carian “ kereta sewa gombak ”. Selain enjin carian Google, kami juga turut menggunakan Google Ads atau dulunya dikenali sebagai Google Adwords sebagai iklan alternatif kepada online marketing.

Terpulang kepada para pelanggan kereta sewa itu sendiri macam mana caranya mereka mencari perkhidmatan kereta sewa. Sebagai pengusaha kereta sewa, kita cuba sediakan platform pengiklanan bagi memudahkan para pelanggan membuat pilihan.

Tempahan Booking Melalui Website Kereta Sewa Gombak

Rakaniaga Ansar Hikmah Car Rental – Kereta Sewa Gombak

En. DNZ 012 533 5593

Whatsapp Hotline: klik sini (fast reply)

Website: https://www.keretasewagombak.iklanbiz.com/